Wat anderen zeggen

De goede begeleiding en coaching maakte de CrossTraining sessie een geslaagde workout.

Als teambuilding hebben we een CrossTraining les geboekt met een groep van zo’n 15 collega’s. We werden goed ontvangen en het was een waar welkom.

Als eerste werden we enthousiast welkom geheten en begonnen de instructies, tekst en uitleg wat CrossTraining inhoudt en hoe dit te werk gaat. Daarna begonnen we met een warming-up en een kleine opdracht die de spieren lekker warm maakte.

Hierna werd de groep in 3 kleinere groepjes verdeeld en kon het echte werk beginnen, drie verschillende oefeningen waarbij er hard gezweet werd en iedereen bezig was zoveel mogelijk reps (herhalingen) te maken.

Na 15 minuten echt zweten was de tijd voorbij en moesten we optellen hoeveel reps we als groep hadden gehaald. Het fijne was dat de groep niet bestond uit alleen maar atleten en dat door de uitleg en opbouw iedereen het goed vol kon houden.

De goede begeleiding en ook vooral de coaching tijdens de CrossTraining sessie maakte dit een geslaagde teambuilding.

- André Glasbergen
- Business Consultant
- Pegamento B.V.

jbscoaching
5
2019-12-28T14:27:09+01:00

- André Glasbergen
- Business Consultant
- Pegamento B.V.

Als teambuilding hebben we een CrossTraining les geboekt met een groep van zo’n 15 collega’s. We werden goed ontvangen en het was een waar welkom. Als eerste werden we enthousiast welkom geheten en begonnen de instructies, tekst en uitleg wat CrossTraining inhoudt en hoe dit te werk gaat. Daarna begonnen we met een warming-up en een kleine opdracht die de spieren lekker warm maakte. Hierna werd de groep in 3 kleinere groepjes verdeeld en kon het echte werk beginnen, drie verschillende oefeningen waarbij er hard gezweet werd en iedereen bezig was zoveel mogelijk reps (herhalingen) te maken. Na 15 minuten echt zweten was de tijd voorbij en moesten we optellen hoeveel reps we als groep hadden gehaald. Het fijne was dat de groep niet bestond uit alleen maar atleten en dat door de uitleg en opbouw iedereen het goed vol kon houden. De goede begeleiding en ook vooral de coaching tijdens de CrossTraining sessie maakte dit een geslaagde teambuilding.

Een ideale sportieve teambuilding activiteit, echte aanrader!

Voor het eerst met een CrossTraining meedoen… best spannend! Toch wel een beeld van goed getrainde sporters, gaat een les mij dan wel lukken? Het antwoord hierop is 100% ja! De training begon met een leuke warming-up waardoor iedereen in de stemming kwam. Vanaf het begin werd er in teams gewerkt, waardoor je direct gemotiveerd wordt om je beste beentje voor te zetten. Tijdens de training ben je met zijn allen tegelijk bezig met af en toe een pauze tussendoor. Tijdens deze pauze kun je je teamgenoten aanmoedigen, want je wil natuurlijk wel winnen van het andere team!

Goede uitleg vooraf door de trainer, zodat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. De oefeningen bestaan uit een deel kracht en deel cardio, zodat je achteraf goed merkt dat je hebt gewerkt 😊.

Een ideale sportieve teambuilding activiteit, echte aanrader!

- Erica van den Bos
- Scrum Master
- Pegamento B.V.

jbscoaching
5
2019-12-28T14:23:19+01:00

- Erica van den Bos
- Scrum Master
- Pegamento B.V.

Voor het eerst met een CrossTraining meedoen… best spannend! Toch wel een beeld van goed getrainde sporters, gaat een les mij dan wel lukken? Het antwoord hierop is 100% ja! De training begon met een leuke warming-up waardoor iedereen in de stemming kwam. Vanaf het begin werd er in teams gewerkt, waardoor je direct gemotiveerd wordt om je beste beentje voor te zetten. Tijdens de training ben je met zijn allen tegelijk bezig met af en toe een pauze tussendoor. Tijdens deze pauze kun je je teamgenoten aanmoedigen, want je wil natuurlijk wel winnen van het andere team! Goede uitleg vooraf door de trainer, zodat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. De oefeningen bestaan uit een deel kracht en deel cardio, zodat je achteraf goed merkt dat je hebt gewerkt 😊. Een ideale sportieve teambuilding activiteit, echte aanrader!
5
2
jbscoaching