Wat anderen zeggen

Joy is altijd bezig je net een stukje verder uit te dagen, om nog meer uit jezelf te kunnen halen. 

 

Iedere week op maandagochtend gonst de eerste voorzichtige vraag al rond bij Master IT in Vianen: heb jij je sportkleren bij je? Meestal begeleid door een moeilijk gezicht. Want maandagmiddag om kwart over 4 stapt Joy binnen, soms compleet met springtouw en dumbells. Verwelkomt door gezucht en gesteun gaat hij rustig op een bureaustoel zitten om de workout voor te bereiden.

Onder alle goedbedoelde opmerkingen: (“Joy, we gaan toch wel Burpees doen, die waren zo fijn de vorige keer”) beginnen we met Joy aan onze warming up waarbij de oefeningen uitgelegd worden.
En dan aan de gang onder begeleiding van Joy: hij motiveert en geeft aanwijzingen om alle onderdelen zo goed mogelijk uit te voeren.
Algemeen Directeur, Product Specialist, Finance, Sales, Planning, Marketing; sportief of onsportief, man of vrouw, jong of nog jonger, groot of klein: we strijden met elkaar, naast elkaar én tegen elkaar om de beste resultaten te halen, om net iets verder te komen dan de vorige keer. Joy is altijd bezig je net een stukje verder uit te dagen, om nog meer uit jezelf te kunnen halen.

Na de cooling down hebben we toch altijd weer een goed gevoel, ook al is voor en tijdens de workout écht afzien.
Als we zien waar Joy ons gebracht heeft sinds we vorig jaar (opnieuw) gestart zijn, ben ik echt blij met hem. Zo hebben we tegenwoordig meestal maar 2 dagen spierpijn, in plaats van een hele week. Ook qua uithoudingsvermogen en kracht hebben we echt veel stappen gezet, als we terugkijken waar we begonnen zijn.

En vooral: we hebben als team iedere week een prachtig moment met collega’s en Joy, wat ik voor geen goud zou willen missen.
En die mensen die geen sportkleren bij zich hadden? Die hebben mentaal een zwaardere maandag dan degenen die door Joy worden gepijnigd. Want kom op, je doet toch gewoon mee?

 

- Cornelis Bos
- Sales Executive
- Master IT

De goede begeleiding en coaching maakte de CrossTraining sessie een geslaagde workout.

  

 

Als teambuilding hebben we een CrossTraining les geboekt met een groep van zo’n 15 collega’s. We werden goed ontvangen en het was een waar welkom.

Als eerste werden we enthousiast welkom geheten en begonnen de instructies, tekst en uitleg wat CrossTraining inhoudt en hoe dit te werk gaat. Daarna begonnen we met een warming-up en een kleine opdracht die de spieren lekker warm maakte.

Hierna werd de groep in 3 kleinere groepjes verdeeld en kon het echte werk beginnen, drie verschillende oefeningen waarbij er hard gezweet werd en iedereen bezig was zoveel mogelijk reps (herhalingen) te maken.

Na 15 minuten echt zweten was de tijd voorbij en moesten we optellen hoeveel reps we als groep hadden gehaald. Het fijne was dat de groep niet bestond uit alleen maar atleten en dat door de uitleg en opbouw iedereen het goed vol kon houden.

De goede begeleiding en ook vooral de coaching tijdens de CrossTraining sessie maakte dit een geslaagde teambuilding.

 

- André Glasbergen
- Business Consultant
- Pegamento B.V.

Een ideale sportieve teambuilding activiteit, echte aanrader!

  

 

Voor het eerst met een CrossTraining meedoen… best spannend! Toch wel een beeld van goed getrainde sporters, gaat een les mij dan wel lukken? Het antwoord hierop is 100% ja! De training begon met een leuke warming-up waardoor iedereen in de stemming kwam. Vanaf het begin werd er in teams gewerkt, waardoor je direct gemotiveerd wordt om je beste beentje voor te zetten. Tijdens de training ben je met zijn allen tegelijk bezig met af en toe een pauze tussendoor. Tijdens deze pauze kun je je teamgenoten aanmoedigen, want je wil natuurlijk wel winnen van het andere team!

Goede uitleg vooraf door de trainer, zodat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. De oefeningen bestaan uit een deel kracht en deel cardio, zodat je achteraf goed merkt dat je hebt gewerkt 😊.

Een ideale sportieve teambuilding activiteit, echte aanrader!

 

- Erica van den Bos
- Scrum Master
- Pegamento B.V.

We zweten, hijgen en lachen wat af.
 


Sinds een aantal jaren geven wij ons op de maandagmiddag om 16.30 over aan Joy.
Hij verzorgt dan voor een aantal collega’s Crossfit/ Bootcamp sessies.


De sessie zijn leuk, inspirerend en uitdagend. We zweten, hijgen en lachen wat af.
We maken progressie en kijken iedere maandag uit naar de komst van Joy, ook al vervloeken we af en toe zijn oefeningen. 😉


Het is heel tof om je collega’s op een andere manier aan de slag te zien. We motiveren elkaar, moedigen elkaar aan en nemen elkaar ook wel eens in de maling. Joy voelt de dynamiek van ons groepje heel goed aan en voelt eigenlijk als één van ons.

 

- Dennis van den Bos
- Algemeen Directeur
- Master IT