Fit blijven na je 40ste

Wist je dat vanaf je 40ste je spiermassa begint af te nemen waardoor je kracht begint te verliezen? En als je naast dat spierverlies ook nog minder gaat bewegen, wordt het verouderingsproces nog eens versneld.

De afname aan spieren leidt tevens tot een tragere stofwisseling met tot gevolg dat veel ouderen flink aankomen. Ook dat verbetert de levenskwaliteit natuurlijk niet verder!

Daarbij kun je ook nog eens last krijgen van gewrichtsslijtage en reumatische aandoeningen.

Het is van groot belang om dat spierverlies zo veel mogelijk tegen te gaan. En hoe doe je dat? Juist, met krachttraining! Krachttraining is volgens verschillende onderzoeken een fantastische manier om allerhande fysieke problemen te verminderen. Natuurlijk moet dat wel onder begeleiding gebeuren.

Gebeurt dat goed, dan zijn de resultaten spectaculair! Onderzoek laat zien dat krachttraining de kans verkleint op diverse aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, botontkalking, artritis en diabetes type 2. Daarnaast gaat de kwaliteit van het leven er aanzienlijk op vooruit. Ouderen die aan krachttraining doen slapen beter en voelen zich vitaler. Genoeg reden om ook op latere leeftijd actief te blijven!

Ben je bereid om te investeren in je eigen gezondheid en daarmee de kwaliteit van het leven te verhogen? Maar ga je liever niet naar een overvolle sportschool waar geen persoonlijke begeleiding is?

Dan is dit de oplossing voor jou!

Mijn naam is Joy Bainathsah en ik ben personal trainer en CrossFit coach. Ik ben 57 jaar en gespecialiseerd in het begeleiden van leeftijdsgenoten. Na een uitgebreide intake maak ik een helder en persoonlijk stappenplan, uiteraard zal naast krachttraining ook cardio daar een rol bij spelen.

JBSCoaching heeft een professionele gym die volledig is ingericht voor privé trainingen.

Mijn motto in het leven is ‘Gezond oud(er) worden’.

Prijzen

Kennismakingsgesprek/intake
Pakket 10 privé trainingen (van 1 uur), incl. voedingsadvies en tussentijdse evaluaties
Losse trainingGratis
€650
€70

Waar wacht je nog op, maak direct je afspraak voor je GRATIS intake

Heb je nog vragen, neem dan via onderstaand formulier contact met me op, uiteraard kan je me ook bellen.

Joy Bainathsah
Tel: 06 – 20785260
E-mail: jbscoaching@jbsconsultancy.nl